3 tajemstvi, ktera musite jako cestovatel vedet

3 tajemstvi, ktera musite jako cestovatel vedet

Davno pryc jsou doby, kdy bylo cestovni povazovano za udalost, ktera se pripravovala mnoho tydnu ba dokonce mesicu dopredu. A jen hrstce obycejnych lidi se podarilo zazit vice nez jednu cestu v zivote. Casy se zmenily, a nekolik vyletu rocne a nebo za mesic, je pro mnohe jiz bezne. A stale vice lidi dava prednost letani...

Pro ty, kteri letaji casto, je dulezite vedet, tato tajemstvi ....

Prvni tajemstvi: Kupte si letenku s predstihem! Pryc jsou dny, kdy mely letenky fixni cenu a jediny problem byl - sehnat je. Dnes je situace jina. S letenky prakticky nejsou zadne problemy. Ale je tu velky seznam tarifu, ktere jsou primo zavisle na dobe zakoupeni letenky. Nebudeme vas nudit s jejich popisem, jen pamatujte: Cim drive si koupite letenku, tim vetsi je pravdepodobnost, ze si ji koupite za dobrou cenu. Casto muzete usetrit vice nez polovinu "standartni" ceny.

Druhe tajemstvi : poridte si elektronickou platebni kartu. Dnes si muzete koupit letenku, aniz by jste se zvedli ze sveho oblibeneho kresla. Nemusite nikam chodit, nikoho prosit a muzete si bezpecne vybrat let, ktery vam bude nejvice vyhovovat. Pro ziskani 100% "autonomii" od pokladen a agentur, je treba platebni karta s moznosti platby pres internet. Navstivite stranky spolecnosti, vyberete si let a zaplatite ihned kartou. Hotovo, letenka je koupena. Vytisknete ji, a pustte se do dalsich uzitecnych veci.

Treti tajemstvi: Mejte se na pozoru. V minulem stoleti se svetove letecke spolecnosti snazili za kazdou cenu prilakal cestujici na sve linky. Lakaly je na spickovy servis. Na palube se podavalo jidlo jako v luxusnich restauracich. Dnes je to mnohem jednodussi. Mnoho letu  muzeme porovnat s cestou autobusem. Prisel, posadil se, priletel. A dokonce caj / kavu si koupite za hotovost. Ale ve stejne dobe, je nezbytne ziskavani cestujicich a letecke spolecnosti pravidelne nabizeji radu vyhodnych akci. 

Krome bezneho scitani mil, pravidelne akce  "Vikend", "Letat je jednoduche" ,"Levneji jen u nas," atd. V dobe takovych akci, lze casto nalezt velmi vyhodne nabidky.

Abyste si nechali nic ujit, nechejte si zasilat newsletter oblibene letecke spolecnosti.

Prejeme Vam hodne prijemnych letu!