Letenky a vlakové jízdenky

Letenky a vlakové jízdenky

Všichni lidé rádi cestují. Samozřejmě, jsou i tací, kteří tvrdí, že nejlíp jim je doma, ale i tyto lidé jsou v hloubi duše dobrodruzi, jen na to zapomněli.

Takže jste se rozhodli cestovat, ušetřili si dostatek peněz a psychicky se připravili, zbývá jen vše správně naplánovat a organizovat.

Nejprve se zamyslete, zda chcete cestovat vlakem nebo letadlem. Kolikrát se Vám už stalo, že jízdenky na vlak byly vyprodany ve chvíli, kdy jste je nejvíc potřebovali.

Často vznikají situace typu: konečně jste utekli z práce, přišli na nádraží, vystáli si frontů u pokladny a cíl' se zdál být tak blízko, ale všichni známé zákon "schválnosti", muž stojící před vámi si koupil poslední lístek. A vy budete muset po dobu osmi hodin cestovat druhou třídou a dívat se, jak dotyčný stojící před vámi spokojeně vystupuje z kupé, usmívá  se a popíjí čaj z porcelánového šálku. Mrzí vás to, je vám to líto, ale nedá se nic dělat.

Zdá se, že koupit si letenku je jednodušší, ale dostat sena letiště, vystát tam ve frontě k pokladně a pak jet domů v dopravních zácpách -  není pro každého.

 Navíc, mnozí neznají rozdíl mezi pravidelnými a charterovými lety, a jeden musí zaplatit 2 3 krát více zaletenku a musí odložit služební cestu kvůli zpoždění letu.

Je to jednoduché - pravidelné lety jsou provozovány velkými leteckými společnostmi a uskutečňují se podle řádu. Ceny na ně jsou vyšší,kupujou si je lidé, kteří dávají přednost pohodlnému letuv přesném čase. Musí si být jistí, že dorazí na místo určení bez zpoždění, v letadle se dobře nají, budou jim  nabídnuty produkty z duty-free, i když na palubě bude jeden cestující let nebude zrušen. Pro obchodní cesty – je to ideální.

Charterové lety jsou ideální pro ty, kteří si  koupili zájezd a často je letenka zahrnuta v ceně. Letenka je mnohem levnější, ale hladoví nebudete.

Rozdíl spočívá v tom, že lety objednávájí cestovní kanceláře na základě smlouvy s dopravci, a letadla létají  ve volných termínech mezi pravidelnými lety.

Letadlo přiveze turisty na místo určení a okamžitě vyzvedne ty, kterým již skončila dovolena.

To také snižuje náklady na let. Existuje fáma, že tyto letadlase doslova rozpadájiza letu, ale je to jen fáme, které nestoji věřit. Aby každa cesta proběhla bez jakýchkoliv problémů, je nutno si rezervovat

letenky předem.

Pro ty, kteří nerádi marnísvůj čas ve frontách, pro ty, kteří nechtějí zkoumat přepravní podmínky a chtěji se jen pohodlně dostat z bodu A do bodu B, se mohou obrátit na naši společnost. Zarezervujeme pro váslístek na vlak nebo letadlo. Naši zaměstnanci vám rádi odpoví na všechny otázky.